Компанія ДП «Український термінал» розвиває співробітництво з польськими партнерами

09.04.2019
Компания ДП «Украинский терминал»   развивает сотрудничество с польскими партнерами

В квітні 2019 року представники компанії провели ряд важливих зустрічей з колегами та партнерами в Польщі та визначили стратегічних партнерів.

Директор компанії ДП «Український термінал»  Андрій Кривенчук відвідав  Польщу та уклав попередні угоди про партнерство та співпрацю.

Зокрема, узгодили співробітництво з контейнерними терміналами портів: Гданьск  та Гдиня.  Порт Гдиня має два контейнерні термінали  Baltic Container Terminal (BCT) та HUTCHISONPORTS Gdynia Container Terminal з потужним контейнерооборотами в рік. Подальше співпробітництво з портами надає широкі можливості  для логістичних  рішень  клієнтам компанії ДП «Український термінал».

Відбулись зустрічі з представниками польських компаній, які мають наміри працювати з Україною. В результаті переговорів домовилися про партнерство з великими польськими залізничними операторами та логістичними партнерами

Налагодили зв’язки з керівництвом краю Помор’я визначили шляхи оптимального обміну послугами польських та українських компаній.

Обговорили спільні плани щодо інтермодальних перевезень,  інтеграції перевізного процесу з польськими та європейськими партнерами.

Налагодження зв’язків та партнерства з компаніями регіону Балтики та Польщі  відкриває нові можливості та перспективи.

Дякуємо усім партнерам за плідну співпрацю за зміцнення зв’язків, яке відбулось за сприяння Польсько-Української Господарської Палати та Українсько-польського центру.