25 років успіху офіційного дилерського центру автомобілів MITSUBISHI «НІКО ЦЕНТР КИЇВ»

25  лет успеха официального дилерского центра  автомобилей   MITSUBISHI «НИКО ЦЕНТР КИЕВ»
Офіційний дилерський центр автомобілів Mitsubishi «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» на Подолі, який входить в дилерську мережу «НІКО», у вересні 2019 року святкує своє 25-річчя.

Вперше наш дилерський центр відкрив свої двері в далекому 1994 році. Ми стали першим концептуальним салоном автомобілів Mitsubishi в Україні. Автосалон «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» є одним з перших дилерських підприємств «НІКО», а також одним з найбільших дилерських центрів офіційної дилерської мережі «Mitsubishi Motors» в Україні. Протягом 25 років ми розвиваємося, покращуємо якість своєї роботи для наших клієнтів. За 25 років продано більше 30 000 і понад 700 000 автомобілів Mitsubishi пройшли сервісне обслуговування фахівцями нашої компанії.

Керуючись принципом - «Клієнт понад усе», автосалон «НІКО ЦЕНТР КИЇВ» незмінно  займає лідерські позиції   у продажах автомобілів Mitsubishi.

Досягнення високих результатів роботи салону протягом багатьох років, можливо завдяки досвідченому згуртованому і дружньому колективу професіоналів. Ми цінуємо колег і пишаємося тим, що багато співробітників пропрацювали в компанії більше 15 років. Особливо цінним є те, що в нашому колективі є колеги, які працюють з самого початку заснування - понад 25!